Alla inlägg under november 2014

Av majjo - 21 november 2014 15:39

Kör lite origami, efter lite strul och våld blev den klar. En Pecking hen.  

Av majjo - 20 november 2014 13:54

Nu har jag beställt Beat fatigue with yoga av Fiona Agombar på DVD.
Hittade nåt klipp från dvdn och det visade bl.a stretchövningar för ryggrad och andningsövningar. Verkade vettigt. Vanlig yoga testade jag för ett tag sen men det var för tufft program. Har även testat Qi gong, men då tog jag också små promenader i samband med Qi gongen...utan vilodagar...till sist däckade jag totalt och blev sängliggande. Men skulle gärna ta upp det igen fast i lugnare form...det är ju rätt skonsamma rörelser man gör. Nu har jag inte varit ute och gått sen i söndags. Har vilat och igår var jag hemma hos mig. Får se om jag går ut senare idag eller spar det till imorgon.

Skulle behöva boka frisörtid också. Förut har det varit uteslutet eftersom jag haft svårt att sitta upp längre stunder. Men nu fixar jag det nog :)

Av majjo - 19 november 2014 17:18

Fick hjälp att få hem lite nyinköpta saker till hemmet. En lampa till vardagsrummet och en sittplats till hallen. Jag fixade att städa litegrann också.    

Av majjo - 19 november 2014 11:54

Har precis fått akupunktur, lyx att få det hemma. jag berättade om framstegen i helgen och på pulsen kunde han känna att det hänt positiva grejer, att det "skalats" av saker i kroppen och att han kunde känna av lungorna mer tydligt. Vi har jobbat mycket med lungorna och även levern och njurarna på sistone. Vaknade och kände mig sådär men det känns bättre nu, kanske att jag klarar en liten utflykt senare idag trots allt.

Av majjo - 19 november 2014 02:55

Vad kan man göra när det inte går att sova trots sömntabletter man stoppat i sig. Just nu virkar jag på pappas halsduk. Han fick se min fina lila och bad om att få en också, fast i annan färg. Imorrn kommer akupunktören. Sen skulle jag behöva åka hem till mig med nya grejer till hemmet. Lampa, sittplats i hallen bl.a Lockande blir det att åka ner till vattnet där borta vid Farsta,....höra ljudet av vattnet mot klipporna och sanden, mm. Hoppas jag orkar allt bara.  

Av majjo - 18 november 2014 14:18

När jag började ta mig an uppgiften att tömma och fylla på diskmaskinen fick jag tömma först, sen pejsa, sen fylla. Och ändå fick jag symptom. Nu klarar jag (oftast i alla fall) att tömma och fylla den utan pejsing och knappt utan symptom. Seger! Pejsing(pacing)=pausa

 

Av majjo - 18 november 2014 13:26

Fick ställa in ett möte jag hade idag. Känner mig inte återställd sen i förrgår, borde vilat hela dagen igår men då hade jag också ett samtal jag behövde komma iväg på. hoppas på att jag mår bättre imorrn så jag kan ta en liten promenad eller nåt. Får panik av att bara vila, vill ju inte. Kan det bara inte kännas bra igen! Längtar efter hav och skog.

Av majjo - 17 november 2014 11:35

2 dagar i rad med aktiviteter tog ut sin rätt. Svider i hals och känner mig infekterad i skallen. Men det var det värt. Skulle ändå iväg på återbesök idag till hon som utredde mig för om jag har ME eller inte. Var skönt att prata av sig. Hon tror fortfarande inte jag har en klar ME, möjligtvis en tendens till det (vad det nu menas med det) i kombination med utmattningssyndrom. Hon tyckte att jag framöver ska lägga aktiviteter varannan dag för att undvika dipparna och att jag så småningom kanske kan göra saker varje dag.

Fick lite allmänna tips om andning och enkla rörelser man kan göra när man vilar. Ett bra besök. Nu blir det en lugn dag. Fast helst skulle jag vilja ut och gå en mil. Tvångsvila gäller.

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24
25 26 27 28
29
30
<<<
November 2014 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards